Huvikseni tuossa katselin erään rouvan innoittamana noita vapaana olevia asuntoja. Mikä hauskaa, täällä ei juurikaan panosteta markkinointiin, kuvatkin ovat hmmm. hieman erikoisia. Katsotaan nyt tätäkin asuntoa. Kolme kuvaa vessanpöntöstä! Näillä kuvilla varmasti irtoaa potentiaalisia vuokralaisia. Aika yleisesti kuvissa näkyy wc-pytty, pyykinpesukone, kaasuhella... Vähän erilainen tyyli markkinoida asuntoja kuin Suomessa.

Onkohan täällä luksusasunnoissa vielä kyykkyvessa, vai ihan istumapytyt, kun niistä kuvia niin hanakasti laitetaan ilmoituksiin. Pyykkikoneetkaan ei lienee ihan tavallisia, niitäkin kun kuvataan. Moni asunto jää varmasti paitsi arvonsa mukaista markkinointia, kun ei kuviin panosteta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ja kaiken huippuna tämä. Meidän rakas vanha hometalo! Siellä se taas odottaa uutta asukasta. Kuvat on otettu meidän siellä vielä asuessa. Olkkarista löytyy mm. imetystyynyä, kantoliinaa, rattaat jne. ”Tohon” vieressä lattialla vielä tyynyjä, jotka pidettiin yleensä lappeellaan maassa, ettei katosta tippuvat lasilamput räjähtäisi kovin laajalle alueelle. Eikä viimeinen kuva sarjassa ole edes ko. talosta. Että silleen. Ja hinnathan ovat sitten sitä lailla euroja, että otetaan viimeinen nolla pois... Maksaisitko?