1445388.jpg

Viime yö meni äidillä täysin nukkuessa. Nukahdin illalla jo yhdeksän jälkeen ja aamulla alkoi heräilemään jo viiden maissa. Ylös nousin vasta kun piti nousta aamupalan laittoon muulle porukalle.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Isi ei saanut yskältään viime yönä nukuttua juuri ollenkaan. Onko nyt nukkumassa kun Niko on koulussa, muuten ei nukkumisesta mitään tulisikaan. Lekurille pääsee vasta huomenna, hän kun käy Hangzhoussa nykyään lauantaisin.

Vihdoinkin äiti sai aikaseksi toimittaa sohvarunkojen päälliset pesulaan. Tänään lähtivät ja saadaan kuulemma maanantaina. Maksaa 120 remppaa (n.12e). Olisko Suomen hintoja? Vai mitähän tuo maksaisi Suomessa... en ole koskaan käyttänyt pesulassa muita kuin mattoja. Suomessa siis.

Taas väsyttää. Aamu meni ihan virkeänä, mutta nyt tuntuu, että pitäisi vähän pötkähtää. Niko tulee tunnin päästä ja siitä se hulabaloo taas alkaa. Millis on päikkäreillä, joten rauha on maassa. Se kait se väsyttääkin, tai sitten joku tauti.

Yskät meillä jatkuu, samaten tukkoisuus. Tosin nenä ei ole iltaisin kaivannut Nasolinia kuin kahtena iltana, silloinkin vain toiseen sieraimeen! Mielenkiintoista, eikö totta ? Siis tämä koko Nasolini juttu. Julkaisukelpoinen tarina ;-)

Viikonloppuna pitäisi päästä ostamaan Nikolle housuja. Ovat ”mystisesti” ruvenneet hajoamaan polvista. Harmi kun ei ole ompelukonetta mukana. Pitänee ottaa mukaan kesällä suomeen ja paikata, saa sitten syksyn telmiä paikatuilla housuilla.

Viikonloppuna pitäisi myös päästä katsomaan uusia asuntoja. Asunnonvaihtoasiassakin on mielenkiintoisia piirteitä täällä päin, mutta niistä tuonnempana...

Kyllä minä nyt taidan antaa väsylle vallan ja kömpiä hetkeksi nukkumaan, tai ainakin levähtämään. Eihän sitä tällä iällä tartte ku 15 minuttia OFF-tilassa ja taas mennään!

Heippa taas!