1445370.jpg

Unohtui muuten mainita tuost Shanghain reissusta, että saatiinpa ostettua mukaan todella hyviä leipiä ja sämpylöitä! Paul –leipomon kaikki leivät, mitä ostettiin, ovat todella hyviä! Mukavaa vaihtelua näihin enemmän hiivaa sisältäviin leipiin. Nam!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tiistai on alknut sateisiss merkeissä. Poika lähti todella reippaasti kouluun, niinkuin yleensä. Hieman piti kättä vääntää lelujen viemisestä. Nyt kun halusi viedä junan ja kaksi vaunua. Yksi poliisiauto on jo kouluun eksynyt... Nyt on sitten sellainen ukaasi päällä, että jos hävittää junan osia, ei sitten kouluun enää leluja viedä ollenkaan. Pitää pojan vielä oppia tuota tavaroista huolehtimista ja myöskin etsimistä. Ei tahdo löytää edes vieressään olevia tavaroita, kun ei viitsi katsella ympärilleen ;-)

Isi alkoi eilen sairastamaan. Oli eilen kyllä töissä pakolliset kuviot, samoin tänään.  Tulee sitten kotiin lepäämään, eli varmaan sähköposteja lukemaan. Niko ei varmaan anna ainakaan nukkua, paitsi jonkun filmin verran, jos poikaa itseään sattuu väsyttämään...

Eilen meillä syötiin ulkoilun jälkeen ”iltapala” eli riisipuuro. Sen jälkeen äiti pääsi laittamaan oikeata ruokaa, Lasagnea. Onneksi löytyi tarpeitä! Siinä oli sitten meidän iltapala... Milla oli ainut, joka söi oikeassa järjestykseessä ruokansa.

Aamusta olen jo lataillut uusimmat kuvat koneelle ja niistä pitäisi sitten valkata kuvia blogiin. Siinäpä hommaa. Taitaa tulla seuraavista päivityksistä kuvapainotteisia, että sadaan kuvat ajantasalle.

Mutta nyt kuvien kimppuun. Heippa!