Jaa-a. Enpä tiedä mistä alottaisin. Ilma on mitä ihanin, mutta meillä ollaan sisällä. Tästä kirjoituksesta tuleekin sairauskertomus.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Niko sairastu eilen. Kuumetta 38.7 ja korva kipeänä. Kipu alkoi yöllä ja kyllähän se poika huusi!  Polonen L

Jos lääkäriin halutaan, pitäisi kuulemma lähteä Shanghaihin. Hangzhousta ei löydy lääkäriä, joka voisi katsoa lasten korvat?! Nyt koitetaankin kotikonstein ja homeopaattisilla, jotka ovat viettäneet aikaansa jääkaapissa, ikään kuin unholassa...  Jotenkin sitä ei vain ole muistanut niitä, vaikka Kiinaa varten ne silloin ostettiin. Nyt on annettu belladonnaa kuumeeseen ja pulsattia räkään. Pulsattia myös meille muillekkin, jospa se tehoaisi ja päästäisiin näistä nuhista eroon! Tietääkö muuten joku, miten monta tippaa pitää ratamoa laittaa pumpuliin, pojan korvalle? Tai miten muuten sitä voisi käyttää? Meillä on pullollinen ratamouutetta, mutta ohjeita korvakivun lievittämiseen en löydä. Yöllä iskä laittoi pojan tyynylle sipulia pyyhkeeseen käärittynä, sekä antoi särkylääkettä pahimpaan kipuun. Sai poika onneksi nukutta. Pitää varmaan vielä ensi yöksi laittaa sipulit hautumaan, tai jos poikaa ei ajatus kiinnosta, ainakin tuota ratamoa pumpulissa.

Kaikki on taas enemmän tai vähemmän räkäisiä. Onneksi päästään viikonlopuksi Shanghaihin, jospa se vähän helpottaisi. Samalla olisi kyllä tarkoitus käydään myös lääkärissä koko porukka, josko saatas jotain selvyyttä tähän sairasteluun. Ja eihän suomilomaankaan ole enää pitkä aika, nähdään helpottaako vointi kotikonnuilla.

Säät ovat kyllä nyt lämmenneet mukaviin lukemiin. Toivottavasti pysyvät siedettävinä mahdollisimman pitkään, että ulkoilusta saataisiin nauttia lasten kanssa mahdollisimman pitkään.

Tätä viestiä olen kirjoittanut jo koko päivän. Kello tulee 23.00, joten eiköhän ole aika lopettaa. Kirjoitellaan lisää kunhan keritään ja jaksetaan. Heippa taas!