Maanantai aamu on alkanut ihan perinteisissä merkeissä. Pojalla hieman hankala herätä kouluun, mutta ihan ok suostui autoon lähtemään. Pojalle tuli laitettua pitkähiaisen koulupaidan lisäksi fleece päälle aamun viileyden takia. Toivottavasti antavat ottaa takin pois päältä, ulkona aurinko paistaa ja on t-paitakeli... Ja eiköhän sieltä taas tule iloinen poika kotiin, kuten yleensäkkin.

Ilma on taas kostea. Kosteus-saaste sumua on taas niin paljon, ettei näe edes joen toiselle puolelle ja se on ”aika” harvinaista. Mutta ihanaa saada taas lämpimät kelit tänne! Se myös tuo mieleen lähestyvän kesälomamme Suomessa... tai sitten kokonaan sinne paluun. Soppria ei ole vielä allekirjoitettu, mutta asi selvinnee ihan lähi päivinä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään meillä ei ole erikoista ohjelmaa. Isi tosin saattaa tulla aikaisemmin kotiin sairastamaan, ei oikein ollut hyvävointinen aamull ja pientä lämpöäkin oli. Toivottavasti ei pahemmin sairastu!

½-tunnin kuluttu Niko tuleekin jo kotiin. Milla nukkuu äidin sylissä, ei jostain syystä sanut nukuttua makkarissa, joten hain syliin jatkamaan unia. Hikinen neiti ainakin oli.

Nyt kun netti, ja varsinkin vuodatus taas toimii hienosti, voisin koitta laitta vuodatukseen siirtämiäni kuvia blogiin. Saisi sitten tas uusia siirtää, eivätkä kuvat jäisi kovin pahasti ajastaan jälkeen ;-)

Mutta nyt tämä kirjoitus ja kuvat heti kun ennätän! Moikka!