Tostaissa taas mennään. Alku viikko meni aika tiivisti sisällä, sään kylmyyden johdosta, mutta eilen alkoi taas lämipiämään. Aamupäivällä käytiin erään rouvan ja Millan kanssa läheisellä ”ostarilla”, jossa on paljon pieniä liikkeitä, myyvät kaikkea mahdollista, pääasiassa vaatetavaraa. Lähtihän sieltä mukaan Millalle ihana vaaleanp. sammari takki, kesämekko jakkuineen ja äitille pari paitaa. Saa nähdä mahtuvatko paidat äidin päälle, sovittanut niitä en vielä ole... Mutta hyvä ja edullinen paikka, pitää käydä useamminkin! Milla nukkui koko matkan rattaissa, joten ihan rauhassa sai katsella ja hypistellä, myyjätkään kun eivät olleet päällekäyvää sorttia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Iltapäivällä Nikon jo kotiuduttua, lähdettiin uudestaan ulos. Käppäiltiin tuttuun tyyliin omalla piha-alueella ja leikkipaikoilla. Kamera oli taas mukana, mutta kuvia en ole vielä koneelle ladannut ja siirtäminen tänne vuodatukseen on niin kiven takana, etten ennättäisi moista edes yrittää. Ehkä sitten joskus. Koitan kuitenkin laittaa jonkin vanhoista kuvista tekstiä ”kaunistamaan”.

Millis nukahti tuntia aikaisemmin aamupäiväunilleen, mikä lie neitiä väsyttänyt, en tiedä.

Tänään on taas upea ilma. Lämpöä varmaan reilusti yli +20 astetta ja aurinko ”paistaa”. Tänään lähdetään iltapäivällä käymään Rosessa kylässä. Mukavaa vaihtelua jälleen kerran meidän perusarkeen!

Huomenna sitten lähtö sinne Shanghaihin, eli blogiin ei varmaan tule kirjoitettua koko viikonloppuna. Sunnuntaina aikasintaan. Toivottavasti matka menee hyvin, kaiken pitäisi kyllä olla hanskassa, autojen varauksia, sekä reitin suunnittelua myöten. Eli huomenna junalla Shanghaihin ja juna-asemalla pitäisi olla auton meitä odottamassa. Tällä kertaa emme mene hotelliin yöksi, vaan eräälle tuttavapariskunnalle, jotka asuvat lähellä lääkäriasemaa, jonne meillä on lauantaina aika.

Lekurireissun jälkeen iltapäivällä lähdetään sitten Ikean kautta kotia. Sunnuntaihin saakka emme nyt viitsineet jäädä, koska sunnuntaille on lupailtu vesisadetta, eikä se ole turvallisin mahdollinen ajokeli, varsinkaan Kiinassa...

Heippa vaan ja kirjoitellaan taas ensi kerralla!