No niinhän siinä sitten kävi, että munkkeja tehtiin Nikon kanssa 1l taikinan verran. Nyt vain on pieni ongelma. Mihin minä nuo kaikki munkit laitan?! Keittiö on täynnä munkkeja, osa sokeroituja (niistä ei huolta, eivät pääse pilaantumaan...), osa sokeroimatta. Pitäs saada jääkaappiin jähtymään ja pakkaseen heikkoa päivää varten kun tarvitsee herkuttelua. Sunnuntaina tuli Cityshopista taas tilaus ja pakkasessa on lihoja, yms. Entäs munkit?!

Kyllä minä siinä tehdessä ajattelinkin, että minne minä ne laitan, mutta ei sitä järjen ääntä tullut siinä vaiheessa kuunneltua... Huomenna voitaisiin lähteä kylään, sillä ratkeaa yhden pussin säilytysongelmat ;-)

Ayimme jäi Millaa hoitamaan, vaikka työpäivä oli jo päättynyt, että sain paistella noita herkkuja. Laitoin sitten hänellekkin pussillisen kiitokseksi matkaan. Aluksi yritti sanoa, ettei tarvitse laittaa, mutta "tyytyi kohtaloonsa" ja kiitteli kovasti. Meinasi sitten jättää pussin eteiseen, Niko onneksi huomasi ja kävi viemässä hänelle. Onko tämä joku kiinalainen tapa sanoa, että ei halua niitä? Vai onko "epäsopivaa" antaa maistiaisia matkaan? Minusta kun tuntui, että tahallaan koitti ne siihen jättää. Kyllä ainakin synttärikemuilta ylimääräiset tarjottavat kelpasivat. Vai oliko sitten kyseessä ihan oikeasti unohtaminen. Tätä nyt mietiskelen, että koitanko enää seuraavalla kerralla mitään matkaan antaa, jos hän ei halua...

Mutta nyt on jo ilta. Lapset nukkuu ja ainakin Nikolla on maha täynnä munkkeja. Toivottavasti tulee makeat unet!

Hyvää yötä!