Kiesus, mikä pauke täällä taas on. Joku on ilmeisesti ostanut asunnon rapustamme ja nyt sitä sitten ”remontoidaan” asukkaan haluamaan kuosiin. Varmaan hakkaavat jotain seinää pois tmv. Toivottavasti Milla saa nukuttua päikkärinsä, ettei mene kitinäksi koko ilta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ayi sitten vei Nikon housut korjattavaksi. Toi tänään takaisin ja olivat kyllä todella siististi korjattu! Oli vissiin itse korjannut, kun ei mitään maksua niistä huolinut. Mitähän sitä keksisi korvaukseksi...

Tänään äidillä kävi kahviseuraa ja se kyllä piristi! Käytiin samalla kävelyllä ja samaisella reissulla tavattiin naapurirapussa asuva länsimaalainen. He ovat ruotsalainen pariskunta, joka on muuttanut tänne lokakuussa. Kesällä lähtevät ilmeisesti pois, kuitenkin ovat korkeintaan vuoden Hangzhoussa. Heilläkin oma koti odottaa Ruotsissa, eivätkä halua kauaa poissa olla, lapsien ja lastenlapsien ollessa Ruotisissa.

Ilma on pilvinen, mutta ei sada. Oltas lähdetty ulos, mutta uni vei Millalla voiton. Katsotaan nyt, miten kauan neiti nukkuu, ennätetäänkö valosaan aikaan ulos vai jääkö ulkoilu huomiselle. Onneksi ollaan Millan kanssa tänään jo ulkoiltu ja Niko on ollut koulussa, eli aktiviteettia on ollut.

Tänään Niko sai koulusta välikausitodistuksen! En minä kyllä ymmärrä, että tuon ikäisillä pitää olla todistukset ja vieläpä numeroarvosteluilla! Noh, eihän niitä arvosteluja tartte niin tosissaan ottaa. Tärkeimpinä pidetään arvosteluja yleisestä olemisesta muiden lasten kanssa, ei niinkään numeroiden tai kirjainten kirjoittaminen. Piirtämisestäkin oli numero annettu ja oli kommentti, ettei poika piirrä mitään ”oikeaa”. Kyllä poika kotona piirtää meidän kuvia ja autoja, mutta ilmeisesti ei koulussa huvita. Koitin kyllä sanoa, että voisi joku kerta yllättää opettajan ja piirtää oikeasti jotain. Ei innostunut ajatuksesta ;-)

Viikonloppu sitten leivottiin viimeiset sämpyläjauhot. Onneksi jemmassa on vielä eräältä rouvalta saadut ruisleipäainekset, kun kunnon leivän tuskat yllättää. Uskomatonta, miten sitä kaipaa suomalaista leipää. Varmaan tulee suomessakin leivottua useammin sämpylöitä, täällä kun on hyvään vauhtiin päästy.

Milla on siis nukkumassa ja Niko pelaa pitkästä aikaa Nintendolla. TV:ssä pyörii Ice Age. Hauska leffa J

Heippa taas tältä erää!