Vielä ei ole saatu kaikkea asettumaan aloilleen, joten kuvia asunnosta ja uusista huonekaluista ei vielä ole saatu otettua. Ulkonäkymää nyt kuitenkin jo löytyy koneeltakin :-)

Piti vähän kurkoittamani, että sain tuon altaan kulman mukaan kuvaan ;-) Samaisessa kuvassa näkyy, miten nopeasti puut kasvatat täällä Kiinassa tonteille. Puut roudataan valmiiksi isoina jostain ja istutetaan uudelle paikalle.

Onkohan täällä puiden juuristot eritavalla kasvavia kuin Suomessa, kun tuollaista pystytään tekemään? Noh, palmuillahan taitavatkin olla aikasta pienet, pallukat. Samahan se on kun kotona palmujen juuria on typistänyt, että ne kasvaisivat komeammin. (Niinhän mä luulen...)

1601283.jpg

Ja oikeelle katsottuna samalta parvekkeelta.

1601291.jpg

Keittiö, josta ko. parvekkeelle mennään. Huomaako muuten kukaan mitään erikoista tässä suunnittelussa? Vinkkinä voisi sanoa, että on kyllä niin epäkäytännollistä, ettei tule kyllä käytettyä.

1601321.jpg

Ja viimeinen kuva, jonka takia kuvatekstitkin olen nyt laittanut ennen kuvaa: Ayi oli ihastuksissaan, miten siisti asunto. Jostain syystä äiti ei ollut asiasta ihan samaa mieltä, vaan kaivaa itse mopin esiin, kunhan ennättää...

1601274.jpg

Lisää kuvia sitten kun saan niitä otettua. Eihän sitä keskeneräisestä Ihmemaasta voi kuvia tänne laittaa ;-)