Perjantai, aurinko paistaa, luvattu 30 asteen hellettä. Vielä ei tunnu, on tuttu usva saapunut aamuisin auringon ja maan väliin. Taitaa olla kosteita ilmoja tiedossa... (Kello on nyt 9:15 kun aloitan kirjottamisen, saapa nähdä, mikä on aika ja päivä kun taas lopetan...)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Muuttopäivä on varmistunut. Pääsemme muuttamaan viimeistään torstaina. Eikö ollu hyvä? Ollaan pyydetty avaimet tiistaiksi, jotta ayi ennättää käydä siivoamassa, katsotaan, mikä on lopullinen päivä. Ensi viikolla kuitenkin ja se on pääasia se.

Laatikoita tuli eilen roppakaupalla, mutta teippiä ei ole. Saapa nähdä, löytyykö meidän omasta supermarketista pakkausteippiä, laitoin ayin asialle... (Löytypä tietenkin J)

Viikko on mennyt taas hurahtamalla. On mm. kylästelty ja ulkoiltu.Pakkaamista ei ole vielä aloitettu, se urakka on viikonloppuna aloitettava, nyt kun on teippiäkin talossa, että saadaan laatikoita tehdyksi.

(nukkuu...)

No niin! Tulipas nukuttua ja onkin jo lauantai! Mihin minä jäinkään...

Otettiin käyttöön netistä tvkaista-palvely. Sieltä voi imuroida Suomen television ohjelmia. Tosi loistavaa! Kiitti Kotirouva vinkistä! Hitaastihhan tuo bitti tänne vilahtaa. 10 min. Tomi Traktoria ladattiin liki 8 tuntia... Suomi-USA matsi laitettiin toissa yönä latautumaan, olipa kone pultannut itsensä kesken kaiken, joten äiti laittoi aamulla uudelleen latautumaan. Aamusta saakka oli latautumisaika noin 7 tuntia, eikä se vähentynyt yhtään päivän aikana, sen verran aina hidastui nettiliikenne kun Kiina ja Suomi heräsi. Tänä aamuna (eli 24h myöhemmin) oli sitten matsi latautunut ja päästiin aamulla katsomaan Suomen peliä. Jeee! Äiti tosin tiesi jo tuloksen, mutta isi ei. Nyt äiti koittaa malttaa olla katsomatta Suomi-Venäjä ottelun tulosta, jos sitä päästäisiin katsomaan vaikka huomenna tai ylihuomenna, ensin pitää Nikolle ladata Tutti-ritari J

Ensimmäiset laatikot on nyt tehty ja yksi jo pakattukkin. Pahvi on ohutta ja laatikko painava. Eiköhän sieltä tule useampi muuttomies laatikoita kantamaan, ettei tarvitse ruveta purkamaan.

Ilmankosteus on nyt selvästi kohonnut. Ikkunoita pidetään kyllä vielä auki, että saadaan homeelle kyytiä, mutta ei se enää vilvoita. Mene ja tiedä, kumpi on pienempi paha, hengitellä ilmansaasteita vai noita homeita. Homeista kuitenkin tullaan nyt sairaaksi, joten valitsen tuon ensimmäisen tällä kertaa.

Tänä viikonloppuna ei varmaan lähdetä missään kauempana käymään, koska odottelemme huonekaluja saapuvaksi. Ihana nähdä, ovatko huonekalut hyviä! Peukut pystyyn! Koitan sitten saada kuvatuksia niistä myös tänne blogiin.

Nyt on riennettävä. Pyykkiä kuivumaan ja sitä rataa. Pitäs saada pestyä ennen muuttoa kaikki matot, sängynpääliset jne. eihän niitä likaisina viitsi uuteen kotiin viedä. Mukavempi aloittaa puhtailla matoilla.

Hei vaan ja mukavaa viikonloppua!