Kyllä, sellainen on olo vieläkin, viiden nukutun yön jälkeen uudessa kotona. Kyllä tää on niin ihana :-)

Asunto vaikuttaa laadukkaalta ja nykyaikaiselta. Kodinkoneet on osin jopa parempia kuin meidän suomenkodissa! Ainakin pyykkikoneessa on energiansäästöluokka 1 ja kaikki muutkin laitteet ovat saman merkkisiä (Siemens).

Ihanan iso ja valoisa keittiö on kyllä keittiöihmiselle mieleen. Tuolla voi jopa jotain touhutakkin. Ei ole hometta, itikoita kuppaamassa nilkkoihin, pahalle haisevaa allaskaappia, jota ei voi koskaan aukaista... Eikä ole ongelmia, minne tavarat käsistään laskee, eikä kuumavesi lopu kesken julmetun tiskivuoren selvityksen.

Tämä postaus oli tarkoitus tehdä kuvien kera, mutta isi on valloittanut äidin koneen omiin hommiinsa, enkä viitsi tähän vanhalle laitella kuvia. Mutta tulevat kyllä ensi tilassa, ja toivottavasti siinä vaiheessa olisi nuo viimeisetkin laatikot jo häipyneet takavasemmalle ulko-ovesta.

Eli tässä oli ihan pikaisesti. Kirjoitan sitten paremmin, kun saadaan kaikki tavarat paikoilleen ja tarvittavaa aikaa kirjoittamiselle.

Heippa vaan uudesta asunnosta!

PS: Niin, se tiskikone muuten oli rikki kun me muutettiin! Kaksi päivää pesin käsin muutettuja astioita, mutta ei edes hermo mennyt! Ajattelin vain, että kyllä se vielä tulee toimimaan. Kiina opettaa :-)