Huomenta päivää! Maanantaissa taas kerran mennään ja takana on virkistävä Shanghain reissu J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kyllä se on välillä niiin mukavaa käydä länsimaisessa elämänmenossa. Ei niinkään se Nanjingin hulina, vaan ne syrjäisemmät seudut. Tosi rauhallista, puiden varjostamia katuja, aah... ja hyvää ruokaa tietty!

Perjantaina mentiin junalla Shanghaihin, jossa meitä oli jo odottamassa ennakkoon tilattu auto. Loistava alku matkalle! Kuski vei meidät hotellillemme, josta lähdettiin hetken päästä käymään lääkäriasemalla. Siellä uutiset eivät olleetkaan sitten niin hyviä. Tai noh, ihan odotettavia uutisia terveydentiloistamme.

Niko sai 10 päivän penisilliini kuurin, (Ei onneks ole allerginen, seurattiin poikaa tarkkaan ensimmäisen satsin jälkeen.) Milla antibiootit ja allergialääkkeet, äiti sai neljät eri lääkkeet, joista yhdet varalla, jos ei muuten ala olo helpottamaan (antibiotit). Että sellasta... Nyt koitetaan saada meidän muutto mahdollisimman pian järkättyä. Jos ei onnistu, keksitään sitten muuta, että päästään pois tästä asunnosta mahdollisimman pian.

Pojat kävi lauantaina katsomassa MotoGPn aika-ajot ja me tytöt kierreltiin kaupungilla. Ei mitään suuria lenkkejä, ihan hotellin ympäristössä siltä varalta, jos Milla ei viihdy rattaissa, pääsee äkkiä hotellille käpsyttelemään. Starbucksia tuli kannatettua ihan kiitettävästi. Kuumaa kahvia, kylmää kahvia. Croisanttia ja yhden termarin verran. Olen koittanut etsiä kaupasta kivaa kaffen säilytys termarimukia, mutta mieluinen löytyi sitten tuota Starbucsista. Kiva ottaa kaffet ulos matkaan kun lasten kanssa lähtee picknicille J

Sunnuntaina lähtettiin sitten koko porukka katsomaan MotoGPtä ja Mika Kalliota. Hyvä Mika! Voitto kotiin!!! Kisasää oli ihan perinteinen, vetinen. Lähdön hetkellä saatiin taas hieman vettä, mutta muuten kisat saatiin katsoa kuivana.

Tällä kertaa isikin sai katsoa kisoja jonkin verran. Pojalla teki välillä tiukkaa, mutta onneksi katsomossa oli vähän porukkaa ja tällaiselle huliviliporukalle oli tarpeeksi tilaa mennä ja mellestää. Poika "asui" katsomon alla ja sen oli kyllä näköinenkin.

Kotia oli tarkoitus mennä bussilla, muiden suomalaisten kanssa samaa matkaa, mutta meille olikin tullut liian pieni bussi (iso pakettiauto, jossa oli penkit ilman tavaransäilytystilaa...), jonne kaikki eivät mahtuneetkaan. Saatiin lisäksi vani (jollaisella yleensä aina täällä liikummekin) ja kaikkien mukavuuden lisäämiseksi laitoimme romppeemme ja lapset vaniin ja matkattiin sitten sillä kotiin. Osan matkaa Milla nukkui, mutta loppumatkasta alkoi tehdä jo tiukkaa. Ei edes viimeinen oljen korsi, puhelimen soittoäänet, enää neitiä kiinnostaneet, vaan liikkumaan olisi pitänyt päästä. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Nyt ollaan maanantaissa. Niko kävi aamupäivän koulussa ja hauskaa siellä näytti olleen. Kiitos Jaanuska kuvista, ne oli tosi ihania! Milla nukkuu päikkäreitä, Niko lukee kirjaa. Pitäisi kuulemma ostaa Robin Hood elokuva...  Pitää koittaa muistaa kun Suomeen mennään.

(Lisään tähän postaukseen joitain kuvia, kunhan saan ne siirrettyä...)