Oli tarkoitus kirjoitella tänne jo aika päivää sitten, mutta on jäänyt kirjoittamatta. Tuleva suomiloma, uusi asunto ja muut menot siihen päälle, ovat vieneet ajan ja energian niin, ettei ole ollut virtaa kirjoitella. Tästäkin tulee erittäin lyhyt kirjoitus!

Mennellä viikolla on satanut. Paljon. Tiet ovat tulvineet, joki on tulvinut, vesivahinkoja rakennuksissa jne. Joki on todellinen törkykasa tällä hetkellä. Ruskeaa, liete vettä, mukanaan kuskaa erilaisia puujätteitä, vaatteita, pulloja jne. Kerääjänä toimii lähilaituri, jonka takaa kukaan ei ole moskaa pois keräämässä... Kaunista. Kuva tulee sitten joskus...

Kynnet ovat kukikkaat. Ihanat lomakynnet ovat aloittaneet matkavalmistelut suomilomalle! Kotirouvan kanssa käytiin kaunistautumassa useamman tunnin verran ;-) Samalla reissulla käytiin kenkiä katsomassa ja koitin tingata Millalle pieniä crocks (vai miten se kirjoitetaan?) kopioita. Täti halusi 40 rempulaa, minä tarjosin 20. Ei tullut kauppoja ei. Mutta jäi kyllä vähän harmittamaan. Eihän ne olis ollu kuin 20 mummon markkaa... Mutta kun tiedän, että niitä saa toisesta paikasta 10 rempulalla... Onko samoja, paha mennä sanomaan.

Laukkuja on pakattu ja vielä aamulla pitäisi ennättää tuliaisostoksille. Minä olen aina mattimyöhänen tällaisten asioiden kanssa. Paniikkia ja loppujenlopuksi kaaos. Pitää opetella ostamaan tuliaiset ennakkoon.

Huomenna lähtö Shanghaihin, lentokenttähotelliin. Tekisi mieli lähteä suoraan kotoa maanantaiaamuna, mutta entä jos, pyörii mielessä ja lähdetään valmiiksi kentän viereen.

Uusi terminaali on avattu ja Finskin koneet lähtevät sieltä. Mielenkiintoista nähdä, saammeko aamupalaa helpommin kuin vanhasta paikasta...

Jeps. Tämä oli tässä. Ei ennätä, ei nappaa. Kotia lähtö ja isin tänne jääminen ovat nyt päällimmäisenä mielessä. Blogi ehkä sijalla viisi...?

Seuraava kirjoitus sitten Suomesta. Hei vaan täältä Kiinasta tällä erää!