Joopasen joo. Kaksi viikkoa jo kulunu muutosta, enkä vieläkään ole saanut paikkoja kuntoon. Se vaatii minulta vain hitusen saamattomuutta, kaksi pientä lasta, sairasteluja, väsymystä ja arjen pyöritystä. 80% menee kyllä saamattomuuden piikkiin... Sain minä keittiön lattian hangattu karhunkielellä puhtaaksi ja jalkapohjien siisteys parani huomattavasti :-)

Meillä ovat lapset taas räkäisiä ja isikin sairastaa. Äiti on tällä kertaa se tervein tästä porukasta. Vielä reilu viikko ja hypätään finskin kyytiin, ilman isiä...

Lisäaikaa asunnon kuvien julkistamiseen saan (jälleen kerran) vanhoista kuvista.

1619898.jpg 

Yksi kaunis päivä (onneksi oli kaunis...) kuului pihalt torvisoittokunnan musiikkia. Pihastamme lähti hääseurue, jota johti lava-auto, jonka lavalla soitti torvisoittokunta! Mukavaa matkaa! Toivottavasti tie oli siloinen ja mutkat suorat.

1619903.jpg 

Huonekalujen saapuminen. Siellä pihalla niitä isi purki vasaran kanssa. Ei kiinnostanut tuoda höyläämätöntä lautaa sisälle.

1619904.jpg

Operaatio kiinnosti myös muita pihan asukkaita. Kaksi kädet selän takana seisovaa toivat huonekalut. Hyvä kun seisoivat tekemättä mitään, toinen meinasi huitasta isiä meissellillä naamaan heti kättelyssä.

1619905.jpg

Ja eihän meidän pikkunikkaria pitänyt laudoista ja nauloista erossa mikään! Tietää, mitä Suomessa sitten touhutaan :-)

1619906.jpg

Ja jädet maistuu aina :-D Täällä on myytävänä myös sellaisia ihanan pieniä tuutteja. Tosi hyviä lapsille! Ne vain pääsevät välillä loppumaan suuren kysynnän vuoksi. (Meidän pakastimesta siis ;-))