Viikonloppuna äiti kävi mm. naapurin rouvan kanssa läheiseisillä vaatemarkkinoilla. Sillä matkalla näkyi ihmeteltävää...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

-          Ihania, pieniä tipuja niin tienvarrella, kuin markkina paikallakin. Olisi niiiin kovasti tehnyt mieleni ottaa pieni tipunen käteeni, mutta jätin kuitenkin tautien pelossa tekemättä. Jos sitten Suomessa joskus, jossain maatilalla....

 

-          Samojedin tai huskyn näköisen, valkoisen koiran VOI tirmmata buudelin näköiseksi, jos siltä tuntuu. Syytä on vaikea arvata. Kuumuus, vai ihan vain halu saada oma koira näyttämään ”buudelilta”, jonka yritys oli kyllä koiran rotevan olemuksen vuoksi aikasta hmmm. miten sen nyt sanoisi... karsee. Tai saattaahan se olla, että omistaja halusi koirastaan leijonan näköisen!

 

-          Compaundimme ulkouima-allas ei ole “yllätys yllätys”, tarkoitettu uimiseen! On vain katselua varten! Näin äidille ja naapurin rouvalle tänään ilmoitettiin, kun käytiin kyselemässä mahdollisia käyttökustannuksia, kunhan sen saavat aukaistua. Syitä löytyi: allas on vaarallinen (vettä syvimmillään n.120cm), eikä ole valvojia. Altaan reunalla ei ole suihkuja, joten vesi on likaista ja näin ollen taas vaarallinen lapsille. Hmp... Äiti kyllä epäilee, että syynä ovat irtoavat laatat, joita naapurin suomalaisperhekin on nostellut altaan reunalle jo viikkoja aijemmin, kun allas on ollut tyhjänä. Samaa vedettömyyttä on ollut havaittavissa myös sisäaltaassa ja korjaamista. Hiljaa hyvä tulee, voisi olla kiinalaisille hyvä sananlasku.

 

-          Milla on ruvennut herättelemään äitiä yleensä öisin, ihan uudella innolla. Tönitään päällä äidin päätä. Et nyt viittis nousta. Haetaan silmälasit ja ojennetaan ne äidille. Laita noi päähäsi, nyt on ylösnousun aika. Tuodaan sänkyyn äidille vaatteet! Pue äiti päällesi, nyt mennään! Ja jos (siis KUN) näistä ei ole ollut apua, lähtee tyttö itse toimeliaana Nikon huoneeseen katsomaan, josko siellä oltaisiin hereillä.

Huh, huh. Kasvaminen on kivuliasta, ainakin vanhemmille... yöaikaan...

 

-          Jätemylly. Miksi niitä ei ole Suomessa käytössä? Tosi kätsy täräyttää kaikki ruokajätteet ”pedon kitaan” ja painasta nappia. Ei haise keittiön roskis, eikä täyty turhasta. Mistähän johtuu, ettei joka maassa ole nämä ”hurisijat” käytössä?! Niin noh, Suomessa nykyään kerätään biojätteet ja tehdään niistä multaa, mutta olisiko tuo mylly yhtään huonompi vaihtoehto esim. kerrostaloihin?!

Jaha, lähtisköhän nukkumaan. Kello on jo 1:30....