Uusi viikko taas alkanut. Selvät syksyn merkit ovat jo ilmassa. Viimeisen syksyn täällä Kiinassa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ihanaa, kun pahimmat helteet ovat ohitse. Nyt saa taas ruveta käymään läpi vaatekaappeja, mitä sieltä löytyykään J

Äidille paluu arkeen on ollut hieman takkuista. Vielä on turhan hyvässä muistissa elämän helppous Suomessa. Tai lähinnä ruoan laiton helppous. Puhtaita raaka-aineita on todella ikävä. Ei ole kiva taas pestä tomaattia ja rypäleitä, jäljelle kun jää todella likainen vesi. Mitä kaikkea sitä täällä suuhunsa tulee työnnettyäkään, pyörii monesti mielessä.

Aika on mennyt ulkoillessa, shoppaillessa, leipoessa, kyläillessä, pyöräillessä. Pojatkin ovat alkaneet yhdessä pyöräilemään. Jos äiti ja Milla ovat mukana, saa äitikin kävellä ihan kiitettävän topakasti. Ei varmasti tee pahaa tälle liikkumattomalle ruumiille. Hyvää harjoittelua uutta elämää odotellessa. Suomessa olisi sitten taas tarkoitus aloittaa fyysinen elämä. Tai sehän tulee ihan luonnostaan, kun pääsee pihaa laittamaan ja kotitaloustyöt ovat omalla kontolla.Loput katsotaan sitten kotomaassa.

Ensi lauantaina alkaa sitten meidän pisin lomamme täällä. Suuntaamme  Australiaan, tarkemmin sanottuna Australian itäisimpiin osiin kolmeksi viikoksi. Olisi sitten tarkoitus tehdä matkapäiväkirjaa, jos vain saadaan uusi akku tähän koneeseen hommattua sitä ennen...

Ei taas oikein pääse kirjoitusvireeseen. Muut nukkuvat jo, pitkä päivä takana, alkaa itsellänikin jo uni painaa silmää. Jos vielä katsoisi jonkin hömppäsarjan tvkaistalta ja painuisi pehkuihin. Huomenna on shoppailua ja juhliin menoa tiedossa. Koitan vielä kirjoitella ennen lomaa, mutta katsotaan miten kerkeen ja miten on intoa. Heippa taas tältä erää!