Nyt on tullut sitten käytyä ensimmäisen kerran Stokkan hulluilla päivillä ja ne on kyllä nimensä veroiset HULLUT päivät, ainakin ihmis paljoudella mitattuna. En ole samanlaisessa rysiksessä ollut ikinä keskellä viikkoa kaupassa! Ihmiset hamstrasivat tavaraa se "hullun" kiilto silmissä. Ja mitä minä tein... Menin mukaan. JIPPII, on ihanaa olla välillä vähän hullu!

Itse asiassa lähdin ostamaan tavaraa, jotka sitten viedään Kiinaan mukaan, ja Nikolle keväisiä ulkoiluvaatteita. Itselleni löysin ihanat "timangifarkut" ja bile(?) paidan. Tukkatököttiä ostin monta purkkia kun niin "hullun" halvalla sain. Kiinassa ei kuulemma ole ponnepulloja, (sitä en itse muista...) mutta otin vinkistä vaarin, 500ml ponnellista lakkaa!

Nikolle mukaan tarttui hyvä sään kestävä haalari, verkkapuku ja pipo. Levy osastolta DVD:tä ja suomipoppia.

Erikseen pitää ihan mainita, että sain erittäin hyvää palvelua vaatteita ostaessani. Sattumalta sain kinni pukeutumisneuvojan ja hän kuskasi minulle farkkuja ja paitoja sovituskoppiin. Ja arvatkaas mikä oli mukavinta? No kun ei tarvinnut itse juosta vaatteiden perässä! Voi niitä naisten nyrpeitä ilmeitä, jotka jonottivat sovituskopeille käsivarret notkuen vaatteita. Tällä kertaa minä en ollut siinä jonossa, siksi se niin hyvältä tuntuikin ;-)

Eli nyt on hyvät farkut Kiinaan ostettu. Tarpeen vaatiessa niiden mallilla voi sitten käydä teettämässä itselle sopivat farkut Hangzhoussa, siellä kun myydään vain niitä "laudalla takapuoleen" lyötyjen farkkuja, jotka eivät edes reisien kohdalta jalkaan mene meille länkkäreille.