Tänään äiti lähti intoa täynnä katselemaan itselleen vaatteita. Kaappiin kun on viime aikoina löytänyt tiensä vain Decathlonista ostetut. Zara, Vero Moda, Jack and Jones… lisäksi  lukuisat äidille tuntemattomat merkit. Pieniä putiikkeja ostari täynnä! Mitä jäi käteen? 5 pakettia erilaisia paahtoleipiä, kolme pullaa ja pois lähtiessä portaiden vieressä olevasta laukkuliikkeestä uusi laukku, nykyisen toimimattoman tilalle. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Zarassa pääsin kokeilemaan yhtä mekkoa, hametta ja paitaa. Muissa liikkeissä en päässyt edes hypistelyasteelle, saatikka sitten sovittamaan.Intoa tutustua vaatteisiin latisti myös selän takana hengittävät, yli-innokkaat myyjät. Näistä minä en tykkää missään kaupoissa, vievät viimeisenkin ostohalukkuuden mennessään ja lähden mielummin seuraavaan liikkeeseen. Innostus alkoi hiipua ja mieleen nousi yhä useammin formulat, jotka olivat juuri alkaneet. Koitin vielä tsempata itseäni eteenpäin, mutta kun eteen tuli vain erikoistakin erikoisempaa ja ”mammamaisempaa” vaatetta, piti luovuttaa.

Olenko minä jo niiiiin vanhan, etten löydä itselleni edes länsimaisista kaupoista vaatteita? Olenko jäänyt ajasta jälkeen kun ei (kiinalainen) nykymuoti kiinnosta? Kaikki näyttää joko teinien vaatteilta tai mummujen pilkkumekoilta tai ladyjen jakkupuvuilta, tai muuten vain epäsopivilta. Missä ovat kaikki ihanan mukavat, pehmeät, yksinkertaiset, hyvin istuvat vaatteet? (Vastaus: Siellä Decathlonissa...)

Jos tunnistat itsessäsi tyylikonsultin vikaa, ota pikaisesti yhteyttä! Vaatevarasto kaipaa hieman naisellista kohennusta.

Yhteydenotot joko puhelimitse, maileitse tai miksi ei tänne blogiinkin. Kiitos.

Ja ostosmatkan päätteeksi suunniteltu Starbucks jäi sitten käymättä, ei enää huvittanut sekään. Taksi alle ja kotia kohti. Kylmät ranskalaiset ja nakit, kera pikakahvin maistuivat oikein loistavilta. Kuten huomaat, apua kaivataan ja pikaisesti. Olisiko Sinulla jo ensi viikonloppuna vapaata?