Niin se on lipsahtanut jo sunnuntaiksi. Päivät, tai paremminkin vuorokaudet, ovat olleet yhtä vaihtelevia kuin tähänkin saakka. Paitsi että nyt ovat mukaan tulleet öisin Nikoa vaivaavat kasvukivut... Jee... Viime yönä sain Millan syötettyä ja nukutettua niin eiköhän sitten ollut Nikon hoitovuoro. Noh, onnena tässä yötouhussa on se, että me kaikki nukumme sitten aamulla pitkään! Eli kellotamme sängyssä noin 10-11 tuntua vuorokaudesta välillä nukkuen, välillä muuta värkäten. Se onkin aikasta tärkeää äidinkin jaksamiselle, onneksi Niko uskoo asian suht helposti. (Kiitos isi että olet ostanut matkaTV:n...)

Nikolla on nuha. Toivottavasti ei ole tarttuvaa laatua. Just tänään, kun ilma on kirkastunut parin päivän pilvisemmän ja sateisemman jakson jälkeen. Olemme siis sisällä ainakin tämän päivän ja koitamme "levähtää". Pitänee koittaa "googlettaa" sitä sipulimaitoa, jolla kuulemma nuhat lähtee. Suostuskohan tuo poika sitä juomaan...

Eiline päivä oli hyvä. Niko oli ukilla ja mummilla hoidossa ja Milla nukkua tursotti. Äiti sai siivottua! Siivous ei sisällä lattioiden pesua tai vaikeista paikoista pölyjen pyyhintää. Sen homman jätän ensi viikolle tilaamalleni siivoojalle :-)

Nyt keittelemään vähän marjakeittoa ja mannapuuroa, jos tuo poika vaikka niillä alkaisi tervehtymään.

Hei taas ensi kertaan!

PS: KOLME YÖTÄ ISIN TULOON :-D