Eilen isi tuli töistä kotiin Thaimaan lippujen kanssa. JESSS! Eli Phukettiin matkamme käy sunnuntaina 8. päivä ja viikko "pitäisi saada siellä vietettyä". Hieman mietityttää hotellin hinta... 30 euroo/yö/minisviitti. Kuvista näyttää, että kaikki on hienoa, mutta katsotaan sitten paikanpäällä. Ei epäillä hotellin tasoa vaan sitä ympäristöä, onko siellä tehty uudelleen rakentamista sitten Tsunamin... Noh, eiköhän tuota taksilla päästä ihan minne halutaan. Ja lomalle me sinne ollaan menossa eli meidät tuntien otetaan ihan lökösesti :-) Hotellista hoitavat meille kuljetuksenkin perille, ei tartte ottaa taksia heti lentoasemalta.

Vaan mitä täällä on muuta tapahtunut...

Sunnuntaina äiti kävi naapurin rouvan kanssa "rättimarkkinoilla". Isi kertoi, että sieltä löytyy paljon kenkiä ja niin löytyikin! Äiti osti Nikolle remmisandaalit, nahkaa 4 euroa, itselle kimaltelevat, hienot sandaalit 4 euroa ja urheilullisemmat, mutta helposti jalkaan laitettavat "nappulakengät" 6.5 euroa. Ei paha...

Naapurin rouva löysi myös kenkiä nuorimmaselle ja myöskin upean, kreikkalaisen taulun takan päälle. Todella upea, ja sellaisen meinaan meillekkin hommata. Taulu oli painava, paitsi hinnaltaan ;-) Ensi kerralla lähdetään sitten tinkaamaan korituotteita, niitäkin siellä oli vaikka kuinka upeita! "Retki" päätettiin sitten kaffitteluun Carren talossa olevassa "ranskalaisessa" kahvilassa. Hyvä mieli jäi molemmille markkinoista.

Isi ja Niko olivat kerenneet käymään uimassa äidin shoppaillessa. Kiva että isikin pääsi pulahtamaan, vaikka pieni känkkä-ränkkä olikin Nikolla päätään siellä nostanut... Loppu hyvin, kaikki hyvin, ei mitään vakavaa.

Eilen ei taidettu tehdä kummosta, paitsi että uimassa poikettiin samaisen naapurin rouvan ja heidän nuorimmaisensa kanssa. Illalla oli sitten taas "Ni hao ma?" -tunnit. Äitiä väsytti välillä ihan ankarasti! Onneksi naapurin rouvan aito kahvi ja täytekakku saivat silmät avautumaan :-)

Tänään naapurin rouva lähti yksin käymään Carressa. Laitettiin kauppalappua matkaan ja saatiinkin kaikki tavarat ihan Roseen toimitettuna! Kiitoksia Jaana! Ja koitahan parantua!

Iltapäivällä uiskenneltiin ja uiskenneltiin. Ei me tänään vissiiin olla muuta tehty... Aku Ankka tuli jo toisen kerran! Tosi kiva saada "laatulukemista" ihan tuoreeltaan, viikon viiveellä. Saapa nähdä miten muiden lehtien kanssa käy, niitä ei ole ainakaan vielä näkynyt...

Illalla isi ja Niko puolikoi ammeessa kun äiti tätä kirjoitti. Taitaapa muuten olla nyt äitin vuoro pulahtaa. Heippa!