Huh huh, johan on taas aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä.
Syy ei ole yksin minun, vaan osansa ottaa myös vuodatus.net, joka ei toiminut muutamaan päivään.

Kyllä se alkaa joulu tulla kun kauppoihin ovat ensimmäiset mansikat saapuneet! Joo-o, ihan totta! Täällä mansikka-aika on talvella! Voidaan nauttia kaksi mansikka satoa/vuosi ;-)

Täällä Suomen syksy jatkuu, paitsi että lisä mausteena on joulun odotus, joka täällä on erittäin vaikeaa. Tavoista poiketen on jo viritetty vähän jouluvaloja ja yksi jouluinen köynnöskin on jo löytänyt tiensä takan eteen.

Eilen meillä oli sutinaa. Aamusta äiti ja Niko kävi kaupassa naapurin rouvien kanssa ja kun kotiin päästiin, alkoi porukkaa lappaa ovesta sisälle enemmän ja vähemmän.
Landlord, tai meillä on kyllä landlady, saapui kolmen patterin, neljän ilmastointilaite kaken ja korjausmiehen kanssa. Ok, saatiin kaket pelittämään! Jess!
Näiden lisäksi saatiin toimimaan alakerran lämminvesivaraaja kun landlady soitti maintenace(?) officeen ja sieltä saapui samaiset sähkömiehet, jotka ovat ennenkin meillä vierailleet.

Asianani oli myös näyttää pakastimen tiivistettä, joka on homeessa ja jota en voi edes yrittää pestä kun laite on kokoajan toiminnassa. Noh, Lady luuli, että vika on tiivisteen toiminnassa, eikä edes nähnyt sitä hometta siellä tiivisteessä, joten saa nähdä tapahtuuko tälle asialle mitään. Ei tosin ole kovin mukavaa kun pakastimesta otetut tuotteet haisee homeelle... Pussit siis, ei itse tuotteet siellä sisällä.
Samalla oli juttua murtohälyyttimestä ja ovikellosta ja... noh, yleisesti ottaen joistakin asioista, jotka kaipaavat korjausta, kun kerran itse lady oli tullut paikalle. Onneksi. Jospa nyt asiat menisivät eteenpäin.

Tänään meillä on jännä päivä. Ensimmäiset vieraat saapuvat Suomesta, nimittäin ukki ja mummi tulevat kolmeksi viikoksi. Koitan kuitenkin ennättää kirjoitella blogia, vaikka menoja varmaan tulee vähän lisää ;-) Voi itsekkin heittäytyä turistiksi, kohteita ei ollakkaan tarkoituksella vielä käyty katsomassa kun ollaan vieraita odoteltu.
Toivotaan, että Nikokin alkaisi paranemaan. Ei tosin kovin vahvalta näytä, nenä vuotaa ja välillä yskii.
Mutta nyt aamu palalle, että ennätetään kaydä ulkona, ennen kuin ukki ja mummi tulee. Heippa!