Pitkästä aikaa sain itseni motivoitua kirjoittamaan blogiin, ainakin pienen pienen kirjoituksen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Suomilomasta on nautittu täysin siemauksin. Kyllä omakoti on aina Omakoti, ei siitä mihinkään pääse, vaikka voissa paistaisi. Alkuihastusta jatkuu edelleen ja paluu Hangzhouhun tuntuu tällä hetkellä (huom, tällä hetkellä) aikasta vastahakoiselta ajatukselta.

Loma on mennyt todella hienosti. Joulun aika meni perinteisissä merkeissä, samaten vuoden vaihde, joka myöskin otettiin vastaan sukulaisten kanssa. Oli todella mukavat juhlapyhien vietot, niitä sitä on kaivannyt Kiinassa, vaikka en sitä aikaisemmin ole osannut ajatella. Nyt kun on yhden talven viettänyt Kiinassa, osaa taas arvostaa suomalaisia perinteitä juhlimisessa.

En tiedä, oliko 7kk ”kodittomuus” liikaa, vai mistä johtuu, että tuntuu niin äärettömän hyvältä olla kotona. Täällä olisi niin paljon tekemistä, talo ja piha kun ovat vielä keskeneräiset. Nikokin on viihtynyt äärettömän hyvin, varsinkin mummilassa... Mistäköhän johtuu... ;-)

Reilu viikko vielä kotona oloa edessä, toivottavasti aika menee hitaasti, että ennättäisi jo vähän kyllästyä, olisi helpompi lähteä. Isi on aloittanut työt Suomessa, joten normaali arki se alkaa täälläkin pyöriä. Jospa se siitä tämä ”huuma” alkaisi sitten laantumaan.

Mutta sellaista hehkutusta. Eli tällä hetkellä on äärettömän ihanaa ja rauhallista. Milla nukkuu, Niko on mummilassa ja isi on töissä. Äiti paistoi juuri muutaman tortun, jotta ei pääse laihtumaan ;-) Helppoa tämä keittiössä touhuaminen, puolivalmisteet on muutenkin hyvin käytössä. Ja lattialämmitys... sitä ei voita mikään.

Onnea ja terveyttä vuodelle 2008 kaikille lukijoille!

T:Hehkutuksen hehkuttaja

PS; Kaikesta huolimatta 1½-vuotta on mennyt todella nopeasti ja paljon on tapahtunut. Milla on syntynyt, joka on ollut suurin asia kaikista muutoksista, mitä elämässämme on tapahtunut. Ihana muutos, kyllä neiti on niin aurinkoinen tapaus J