Torstaissa jo mennään ja sääennuste näyttää liki liiankin hyvältä formuloihin. Lämpötila paukkuu 30 asteen korvilla, mutta toivottavasti saadaan muutamia pilviä taivaalle liikuskelemaan, jotta ei tarvitse varjon alla koko kisaa istua. Ei tosin parane valittaa, viime vuonna kun tuli vettä ja kisafiilikset meinas hävitä veden mukana viemäriin kun poika kurakossa itsensä sotki...  Ja saapas nähdä, kirjoittaisiko isi sitten blogiin kisoista, kuten viime vuonnakin J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tässä menneellä viikolla meillä meni parvekkeen oven kahva rikki. Tai siis se meni rikki poikki, jäi käteen! Siitä oltiin yhteydessä kiinteistönvälittäjään, joka lupasi hoitaa korjaajat paikalle. Isi vielä sanoi, että kahva on rikki, poikki irti. Tänään tänne sitten yritti tulla korjaus mies muutaman kerran aamupäivällä, mutta tuo paneeli, josta ovi pitäisi saada auki täältä 8. Kerrokseta käsin, ei toiminutkaan, enkä minä päässyt tenavien kanssa ovea avaamaan. Siinä poika soitteli useamman kerran ja alkoi ilmekkin olla jo aika kärsimätön. Mutta mitään ei ollut tehtävissä, ayikin tuli tänään myöhemmin töihin.

Iltapäivällä sitten korjausmies saatiin sisälle saakka ja joo-o, mitään ei voi tehdä, kahva on poikki. Aivan. Ilmeisesti viesti ei ollut mennyt perille, että olis tuonu uuden kahvan tullessaan. Tai näillä on kyllä jännä tyyli, vaikka miten sanoisi asiasta, että ota sitä ja sitä mukaan, tullaan tyhjin käsin ja todetaan sitten yhdessä, että olisi pitänyt ottaa sitten sitä ja sitä mukaan. Menee päivä, kaksi tai viikko ja sitten vasta tullaan korjaamaan korjattava kohde. Hyvällä säkällä on jopa oikea osa mukana... Ei näitä aina tahdo ymmärtää, mutta kun sen tietää, ei ole odotuksetkaan kovin korkealla, eikä mene hermo, ellei sitten ole jostain tärkeästä asiasta kyse. Se vaan on näiden tapa hoitaa hommat. Toki joskus tulee iloisiakin yllätyksiä ja hommat tulee kerralla kuntoon. Siis joskus...

Tänään pitää vielä hieman tehdä noita pakkailuja eväiden yms. osalta. Vaatteet menee kassiin vasta huomenna, osa kun on vielä pyykkikoneessa. Nikolle lähtee Ferrari –paita päälle, samoin isille. Äidillä olisi Kimin paita, mutta kun siinä lukee Mercedes-Benz... Ja laarenin logo on hihassa. Pitää varmaan ostaa uusi paita. Nyt onkin asiat hyvällä mallilla kun voi valita, ostaako Räikkös vai Kovalais- paidan. Pitää kattoo kumpi on komeampi. Paita siis. Suomalaisuutta tuodaan julki sitten lippiksillä, kuten viime vuonnakin. Äidillä ja Nikolla kotimaan lippikset päähän ja isillekkin on suomi-paita mukana, mutta saa nähdä meneekö päälle.

Nyt pitää lopettaa ja lähteä suorittamaan niitä pakkailuja. Heippa taas ja kirjoitellaan kunhan keritään!

Olen ajatellut aloittaa satunnaisten kuvien laiton blogiin, aina kun kirjoitan tai vaikka ihan vain pelkkä kuva, jos ei ole "rääpyä" kirjoitella. Tässä siis ensimmäinen:

955663.jpg

Kyltissä on rattiin nukahtaneen kuskin kuva ja jotain tekstiä alla. Toivottavasti edes kuva näkyy!