1412071.jpg

Huh huh. Onko se tosiaan jo torstai? Taitaa se olla. Ainakin koneen kalenteri niin väittää. Äkkiä on taas aika mennyt.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään paistaa aurinko lähes siniseltä taivaalta ja on muutenkin ihana, Suomen oloinen kesäpäivä. Korvat jos pystyisivät suodattamaan pois liikenteen metelin, olisi ihana istua parvekkeella, nauttia lämmöstä ja lintujen liverryksestä. Välillä autot joutuvat jäämään punaisiin valoihin vähän matkan päähän, silloin tästä ilmiöstä saa nauttia muutaman sekunnin verran.

Eilinen päivä oli kyllä fiiliksiltään todella matalapainetta. Väsytti, eikä mikään innostanut. Taitaa isin tauti kiusata vähän äitiäkin, sitä kun on sairastettu talossa jo muutaman päivän ajan. Lauantaiksi sai ajan vierailevalle länkkäri lääkärille.

Eilen alkoi mielessä liikkua Suomen kesä. Samoissa fiiliksissä näytti Jaanuskakin blogissaan olevan ;-)

Maaseutumaisema, luonnonrauha, ilman puhtus, sateen jälkeinen tuoksu, valoisat kesäyöt, pöllön huhuilu... voih.... Välillä sitä olisi NIIN valmis lähtemään täältä kotiin, mutta toisina päivinä tuntuu, ettei siihen ole vielä valmis. Jos nyt pitäisi lähteä, jäisi jotain kesken. En tiedä mitä, mutta mieli ei ole vielä "täynnä" tätä Kiinaa. Katsotaan, mitä tuleman pitää.

Tiistai-iltana saatiin tämän kesän ensimmäinen ukkosmyräkkä. Kovaa tuulta, salamoita ja pauketta. Hieman vanha ukkosenpelko nosti päätään, kuten aina ensimmäisten ukkosten aikaan. Noh, kaikkeen tottuu, niin myös salamointiin ja paukkeeseen.

Niko, uhmaikäinen 4v osaa nyt sitten puhua kolme kieltä. Todella pontevasti sanavarastosta löytyy kolmella kielellä hänen kantansa asiaan kuin asiaan: "EN HALUA!" Näitiä kieliä sitten vaihdellaan aina tarpeen mukaan, mitä kieltä keskustelukumppani nyt sattuukin puhumaan. Hienoa, että poika on omaksunut jo kaksi vierastakieltä näin pontevasti ja sitä todella innokkaasti vielä käyttääkin... Toki sanavarastosta löytyy niitä kohteliaitkin sanoja, mutta nämä nyt on käskemättä pojalla käytössä.

Niin se on tämäkin päivä taas kääntynyt iltaan ja pitäisi lähteä ruoan laittoon. On muuten jännä, vaikka päivä olisi pilvetön, menee taivas pilveen aina tuossa 16:00 maissa. Niin se taisi olla viime kesänäkin, että tiettyyn kellonaikaan aina tulevat pilvet ja sitten saattaakin illan ja yön aikana sadella. Vesisateet ovatkin tervetulleita, pysyy ilma edes hetken verran vähän puhtaampana.

Mutta nyt menox sanoi Annie Lenox....(Miten niin vanha ja kulunut sanonta ;-))