Eilen oli siis shoppailupäivä. Johan oli nautittavaa lähteä liikenteeseen autolla. Ei ristinsielua maalaistiellä, ei kauheaa vellovaa kyytiä, ei törrien huutoa... siis ei mitään, mihin oli tottunut viimeisten kuukausien aikana. Nyt sen eron huomaa, miten hermo lepää täällä kotikulmilla.

Kaupassa ale-myynti, mutta aamusta ei ollut liikenteessä kuin muutama ihminen. WOW! Sai kaikessa rauhassa koluta kaupan läpi. Ja se hiljaisuus. Musiikki soi vaimeasti taustalla ja kuulit jo kaukaa, missä miehet mennä viilettää.

Shoppailun lomassa käytiin Hesessä syömässä ja naprapaatilla laittamassa nikamat kohdalleen. Taas on isillä ruoto kuosissaan!

Stokkalta löydettiin mm. Nikolle suksipaketti ja Nosse nosturi ;-)

Ensimmäinen "järkytyksen" tunne tuli ruokakaupassa, kun ostettiin tyhjiin kaappeihin täytettä. Kärryt oli tietenkin pullollaan ruokaa, mutta se kauppalapun loppusumma... Oli niin paljon, etten edes ääneen tohdi sitä lausua. Noh, oli siinä paljon tavaraakin, mutta kuitenkin.

Taas on uusi aamu. Herättiin ennen kuutta. Pyykkikone on päällä, samoin kuivausrumpu. Pojat virittää Nikon suksiin siteitä, eilen kun ei saatu Nikon kenkää mahtumaan siteeseen. Tänään on äidillä ohjelmassa mm. kampaamossa käyntiä. Saapas nähdä millaisia muutoksia Kiimingin keskustassa on tapahtunut poissa ollessamme. Mukavaa päivän jatkoa Hangzhouhun!