Myöskin nämä pari päivää ovat olleet ihanan lämpimiä. Eilen oli n. 30 astetta kun Nikon kanssa haettiin puolikas lohemme eräältä rouvalta, jonka mies oli sen valmiiksi fileroinut. Suuri kiitos siitä!

Nikon kanssa olisi mukava olla ulkona, jos täällä ei olisi niin kauheasti itikoita! Niko on jo ihan syöty ja alkaa jo raapimaan jalkojaan ruvelle. Pitää kohta antaa allergialääkettä, ettei saa märkiviä haavoja, polonen. Ollaan me ulkona paljon oltukkin. Kävelyllä, leikkikentällä, pihalla, uimassa...

Eilen äiti kävi Nikon kanssa Carrella ruokaostoksilla. Tarttui meille mukaan myös ihana pehmo possu, joka oli niiiiin ihanan näköinen ja pehmeä! Kassojen luota äiti pongasi vielä ralliauton, joka myös kärryyn päätyi. En minä muuten, mutta kun se maksoi muistaakseni reilut 6RMB, eli noin 60 senttiä euroissa. Hinta oli mitätön, koska tämä auto ei tarvitse pattereita. Se ei vilkuta valoja. Se ei mölise kokoajan liikkuessaan. Se ei liiku itsekseen, vaan sitä pitää itse ajaa! Tosi hyvä veto noiden mölisevien autojen jälkeen, jotka Nikoa vähemmän kiinnostavatkin. Hintaa en tosin kassalla muistanut tarkistaa, olikohan se hintalappu sille autolle... Kassakuitista kun ei ota mitään tolkkua, siinä on vaan niin "harakanvarpaita", jotka eivät sano minulle mitään.

Tänään isi kävi aamulla golffaamassa. Oli intoa täynnä kuin ilmapallo kun kotiin palasi. Olisi tehnyt mieli viheriölle kiertelemään. Varmaan sen tekeekin heti, kun sopiva aika vaan löytyy. Ensi viikonloppuna on ne formulakisat Shanghaissa, joten silloin ei viheriölle ennätä.

Päivällä käytiin kaupungilla. Kierreltiin tavarataloissa ja istuttiin kahvilassa nautiskelemassa Pariisilaisia leivonnaisia ja kahvia. Intime-tavaratalosta löytyi ostettavaakin. Isille kunnon shortsit pelihommiin, Nikolle toiset lenkkarit ja äitille vedenpitävät toppahousut tulevien talvien varalle. Hinnat olivat Suomen luokkaa, paitsi äidin pökät olivat alennuksessa. Se on kyllä täällä käsittämätöntä, että lämpötilat ovat yli Suomen hellerajojen ja kauppoihin on tullut jo kovasti talvivaatteita myyntiin. Remmisandaaleja tai shortseja ei enää tavallisesta kaupasta löydy, vaan tilalle ovat tulleet untuvatakit ja fleece-vaatteet. Kivahan niitä on kokeilla t-paidassa, hameessa ja varvastossuissa...

Taas oltiin kotimatkalle lähdössä siihen aikaan, kun takseilla on vuoronvaihto. Silloin ei liikenteessä ole yhtään taksia, joka kyytiläisiä huolisi. No ei se haitannut, lähdettin kävelemään ja isi sai ostettua eräästä pikkuliikkeestä peliohjaimen, 5 euroo ja äiti tinkasi kolmet silkkiset sisätossut markkinoilta yhteensä 3 euroo.

Illalla isi ja Niko virittivät meille skypen toimimaan. Nyt meillä on sitten skype ja messenger. Laittakaahan tutut sähköpostissa tunnareita tulemaan niin otetaan yhteyksiä!

Hei taas tältä erää täältä itikoiden luvatusta gardenista! Koitan huomenna saada liitettyä kuvia Rosesta blogiin, jospa se onnistus nyt paremmin kuin silloin previsiitillä....