Viime viikonloppu meni mukavasti. Isi kävi kavereiden kanssa pelaamassa paintballia eräällä mökillä, ja äiti ja Niko hurautti autolla Jari-enon luokse viikonlopun viettoon.

Niko nautti kun sai leikkiä serkkujensa kanssa ja äiti nautti kun sai vähän vapaata. Kyllä siinä tienpäällä mietiskelin, miten näppärää on ajella uutta moottoritietä pitkin ja kuitenkin sitä tulee tehtyä todella harvoin. Noh, suunnitelmissa olisi tehdä moinen reissu vielä uudestaankin, ennen kuin Kiinaan muutetaan.

Sunnutaina isi ennätti kotiin ennen äitiä ja Nikoa. Meitä vastassa oli melkoinen näky. Isi oli täynnä kämmenen kokoisia mustelmia, ihan kuin olisi selkäänsä saanut! Ei tainnut olla tarpeeksi nopeana metsässä ei...

Maanantaina käytiin porukalla vauhtipuistossa hurvittelemassa ja Eedenissä syömässä. Oli ihan kiva reissu, Nikokin oli ravintolassa suht nätisti. Yksi "tyttökaverikin" sieltä löytyi ;-)

Perjantaina tulevat sitten muuttofirmasta tekemään arviota tavaroiden viemästä tilasta, joita ollaan matkaan ottamassa. Pitäisi vaan saada aikaiseksi järjestellä mukaan lähteävät tavarat, ettei tarvitse joka kaappia heille näyttää. (Ne kun saattavat hieman olla ulkopuolisen silmin katsottuna sekaiset).

Tarkoitus olisi ottaa matkaan petivaatteita, liinavaatteita, pyyhkeitä, omat vaatteet, astiasto ja muuta keittiövälineistöä. Ja kynttiläsomisteet ja ruoka-aineet pitäs myös saada konttiin mahtumaan. Katsotaan nyt sitten, mikä on tuomio. Pitää valita ensi sijaisesti mukaan otettavat ja laittaa "tyrkylle" tois sijaiset sitten muuttoajankohtana. Ai niin, lehtiä otetaan kans matkaan. Mukaan lähtee ainakin Meidän Perhe, Viherpiha, Vauva, Matkaopas ja Aku Ankkoja. Lehtiä lastataan matkaan kaikki mahdolliset, samoin DVD:t ja CD:t, jotta voi sitten kuunnella/lukea suomenkieltä aina halutessaan. Tervetuloa sitten lainaamaan Hangzhoulaiset!

Ilmat täällä pohjoisessa tosiaan lämpenivät ja viilenivät. Niko ennätti yhden päivän pulikoida altaassa ja nyt siitä joutaa vedet poistamaan kylmän ja kovan tuulen takia, joka heittää hiekkaa altaaseen. (Vaan olisiko se aito hiekkapohja sittenkin ihan kiva...)

Palataan asiaan varmaan loppuviikosta, kun käyvät ensin arvioimassa tavarat.