Keskivikko aamua!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Niko on lähtenyt tosi reippaasti aamuisin kouluun. On ollut ilo laittaa poika matkaan ja hakea bussilta 12 maissa, kun on ollut tyytyväinen poika niin lähtiessä kuin palatessakin. Nautitaan nyt, niitä huonojakin päiviä on varmasti vielä tulossa. Eilen oli hieman suruissan kotiin tullessaan, kun ei ollut saanut tuoda piirustustaan tullessaan, vaan se oli laitettu seinälle. Äiti oli tietysti ylpeä ja selitti pojallekkin, miten hieno asia, että se on haluttu laittaa sinne muidenkin katseltavaksi ja että sen saa tuoda sitten myöhemmin kotiin. Äkkiä onnksi unohtui tuo mielipaha kun poika huomasi, että äiti on ilman piirrustustakin iloinen kun hän tulee kotiin J

Eilen sattui hauska juttu. Saatiin osoitteenmuutoskortti serkultani Hollolasta. Ja mikä siinä oli niin hauskaa on se, että kortti oli lähetetty suomen osoitteeseemme ja postissa käännetty asianmukaisesti tänne Kiinaan, mutta kortti oli ilmaantunut isin työpöydälle toimistoon! Miten kummassa se sinne työpaikalle oli eksynyt??? Kortissa kun ei ollut isin nimeäkään, vain sukunimemme... Niin että terkut Hollolaan, laitetaan kortti talteen!

Eilen kävi vieraanamme pian Hangzhouhun muuttava suomalaisperhe. Heillä on myös pieniä lapsia, 5kk ja 3v. Nikolla ja 3v pojalla sujuivat leikit tosi hienosti. Kiva kun saadaan uusia leikkikavereita!

Tänä aamuna on taas sellainen ”flight xxx will be delay due to weather condition” –ilma. Todella sankka sumu, hyvä kun tuohon edessä olevalle tielle näkee. Siltikin joku oli lentelemässä pienkoneella, äänestä päätellen...

Milla heräsi eiliseen tapaan kanssani 6:30. Olisi niin paljon helpompi tehdä noita aamuhommia, jos neiti nukkuisi entiseen tyyliin 8:30 saakka, mutta meneehän se näinkin. Kivahan tuo on että näkee isin ja Nikon kun lähtevät päivän askareisiin.

Uusi päivä, uudet kujeet. Koitan ”löytää” hauskoja kuvia, joita olen ajatellut tänne laittaa ja alan taas laitella satunnaisia otoksia, jos en saa aikaiseksi kirjoittaa.

Heippa taas!