Pikaisesti siis.

Jouluna sairastettiin. Äiti ei ollut kykenevä laittamaan joulua. Liinat jäi pöytiin laittamatta, kuusi onneksi oli... Kynttilät sain illalla palamaan kun miehet olivat joulukylvyssä. Samalla muuten kävi joulupukki tuomassa lahjat kuusen alle. Isi ei saanut tänä vuonna mitään henkilökohtaista, koska muori oli sairaana, mutta kyllä muorilla on asia korvan takana ja heti kun jotain kivaa vastaan tulee, ostaa isille yllätykseksi.

Joulun aikaan oli myös Nikolla ripuli, samaten isillä. heillä tauti onneksi meni helposti ohitse. Isi pääsi helpoimmalla, ei tarvinnut oksentaa ollenkaan.

Uusi Vuosi vaihtui mukavasti erään suomalais rouvan 30-vuotis syntymäpäivillä. Oli kyllä niin maittavat ruoat, että äiti söi "kahden edestä", vaikka se ei kuulemma ole tarpeen. Hyvä tekosyy kuitenkin ;-)

Rouva oli jaksanut tehdä itse alusta saakka lehtitaikina tortut! Ja toinen, mikä päälimmäiseksi jäi mieleen, oli lohisalaatti. Tosi nameja! Ja mansikkakakkua....  Kiitoksia paljon rouva ihanista ruoista! Piti syömän, kun ei voinut juoda ;-)

Mutta siinäpä tiivistettynä. Koitan saada tuota Krabin juttua päivitettyä, mutta muuten jatkan nyt normaalisti kirjoittamista. Ei tässä alkuvuodesta ole muistaakseni mitään ihmeitä tapahtunutkaa.