Nyt on saanut naapurin rouva hommattua sellaiset aseet itikoita vastaan, että itikoiden metsästyskin on saanut täysin uuden ulottuvuuden. Nimittäin ladattavan sähkösen itikkamailan! Se on tosi tehokas ja siinä voi surutta katsella, kuinka itikka kärvenee napin painalluksesta. Jos oikein haluaa asialla mällätä, voi nappia painaa niin kauan, että itikka menee korpuksi ja voi haistaa sen palaneen käryn. Niin että tervetuloa vaan meille itikat! Kutsukaa toki kaveritkin vielä kylään meidän makuuhuoneeseen....! Kiitoksia rouva J, maila on todella terapeuttinen tässä sodassa itikoita vastaan ;-)

Säiden viileneminen on pysähtynyt. Päivisin t-paidalla pärjää ja tänään pärjäsi illallakin. Lämpöä 20-asteen korvilla. Ruusut kukkivat, perhoset ja ampparit lentävät. On se vaan niin hassua ajatella, että on jo marraskuu, eikä takkia ole vielä tarvittu! Mutta on sekin hassua, että vaikka päivisin on yli 20-astetta lämmintä, ei enää shortseissa ulkona kävellä. Jollain tapaa ilma on kuitenkin muuttunut, se ei ole enää niin hiostava.

Eilen saatiin ostoksia Suomesta. Kiitoksia vain naapurin vieras, oli todella hienoa, että viitsit näin oudoillekkin ihmisille ostoksia raahata! Niko oli Muumi-purkasta oikein onnellinen :-) Ja äiti leivinjauheesta ;-)

Eilinen päivä meni ostoksilla. Elektroniikkamarkkinoilla tehtiin suurimmat ostokset. Saatiin mm. printteri hommattua! Tai tässä on kaikki muut paitsi faxi ja kopsujen laatukin on parempi kuin Huttukylän printterissä. Sama merkki, uudempi malli.

Käytiin syömässä Papa Jonesissa ja kierreltiin yhdessä tavaratalossa. Kaupunki kierros saatii hyvin päätökseen kaffittelulla suklaakakun kera ;-)

Tänään pojat ulkoilivat leikkikentällä kun äiti teki kinkkupiirakka ja ruokaa. Ruoan jälkeen lähdettiin käymään Carressa ja isi löysikin Nikolle tosi hienon liikennematon. Siinä oli liikennevalotkin, jotka toimivat pattereilla! Ja mikä yllättävintä, käyttöohjeet olivat myös suomen kielellä! En tiedä onko yleistä, että sunnuntaisin on Carressa niin julmetusti porukkaa, vai oliko siellä vaan jotkut markkinat menossa. Porukkaa oli ku pipoa ja tuote-esittelijöitä samaten. Siellä olisi voinut vaikka massunsa täyttää niillä kaikilla maistiaisilla jos olisi halunnut. Huono ilmanvaihto kyllä ajoi meidät kaupasta ulos hyvin äkkiä, Niko kun ei jaksa kuumassa kauaa nätisti olla... ei kyllä äitikään...

Nyt lähden poikien viereen pötköttämään. Toivottavasti ei tarvitse hiillostaa yhtään itikkaa ensi yönä, vaikkakin se hauskaa onkin. Kun kerran herättävät kesken unien, joku hupi siitä meillekkin...

Hyvää yötä!