Siinäpä lyhyesti ja ytimekkäästi eilistä päivää. Niko nousi ensimmäistä kertaa suksille ja meni tosi hienosti! Muutaman kerran pyllähti kumoon, mutta idea hiihtämisestä oli ilmeisesti omaksuttu jo kuivaharjoittelusta, jota miehet harjoittelivat takan ympärillä ;-)

Päivällä äiti lähti kampaajalle ja niinhän siinä kävi, että tukka lähti! Nyt on sellainen lyhyt polkkis, joka hieman pitenee eteenpäin ja on takaa kerroksittain leikattu. Niskassa pituutta on noin 1cm... Väriksi tuli tumman ruskee kuparin värisin raidoin. Tosi hieno! En raaskinut eilen edes saunassa käydä, ettei heti tartte pestä upeeta tukkaa. Melkoinen muodon muutos näin vuosien jälkeen, etten sanois. Viimeksi oli lyhyt tukka joskus kuusi-seitsemän vuotta sitten.

Tänään isi heräsi jo viiden maissa, äiti ja Niko hieman myöhemmin. Ei se ole yhtään hassumpi päivärytmi tämäkään! Aamulla on ihana poltella kynttilöitä ja odotella päivän valkenemista...

Aamusta lähdettiin taas kaupungille ostoksille ja käytiin myöskin yhdessä autokaupassa koeajamassa autoa. Meillä kun ei ole autoa tälle keväälle. Nyt harmittaa, kun tuli myytyä oma auto syksyllä pois, mutta eihän me silloin vielä arvattu, että "vierailu" kotona venähtäisi useamma kuukauden mittaiseksi. Noh, taksilla pääsee, jos ei muuta kyytiä ole. Ne kerrat kun me Nikon kanssa autoa tarvitaan, raaskii sitä ottaa vaikka taksin. Halvemmaksi tulee kuitenkin kuin muut vaihtoehdot. Tilanne on sitten toinen kun isi tulee odottamaan synnytystä ja kulkee töissä... katsotaan sitten mitä me keksitään.

Käytiin porukalla tekemässä vähän lumitöitä tuossa iltasella ja nyt olisi vuorossa, yllätys yllätys, SAUNOMISTA :-D Kiireesti saunomaan ja iltapalan laittoon, ennen kuin koko perhe simahtaa taas ennen kuulumattomaan aikaan ;-)