Tuli vähän lupailtua kirjoittaa pian uudestaan, joten pakko kait se on jotain keksiä...

Viikonloppu meni ihan normaaleissa merkeissä. Lauantaina Metrossa shoppailemassa ja sunnuntaina Decathlonissa. Noh, taas löyty ostettavaa. Ja onhan se sitten Suomessa ostoksista pois kun käy laatuvaatetta hakemassa täältä jo paljon edullisemmin.

Oli tuossa erään rouvan kanssa puhetta, että miten jo kaikki, joka maksaa yli 100 mummon markkaa, tuntuu täällä tosi kalliilta, vaikka Suomessa se on pikku raha kun lähtee ostamaan urkkavaatteita. Ei tule edes katsottua noita tunnettuja merkkejä, joissa jo pelkkä leima maksaa vähintään 50% tuotteen hinnasta.

No on jotain uuttakin. Pääsin lauantaina hierojalle! Isi ja lapsukaiset menivät isin työpaikalle odottamaan, kun äiti pääsi sokeiden hierontapaikkaan. Noh, hieronta oli lähinnä lääppimistä, mutta kyllä se jotain tehosi kuitenkin, ei enää aamusella ole selkä läheskään niin kipeä kuin aikaisemmin. Ja maksoi huimat 20 RMB, eli 2 euroa. En arvannut ottaa kuin 30 min. hieronnan, kun en tiennyt miten Millan kanssa menee. Hyvin oli onneksi mennyt :-)

Uima-allas on nyt sitten avattu joko virallisesti tai epävirallisesti. Kohta pääsee Nikokin uimaan! Tosi kiva, että tulee Nikolle vaihtelua tähän arkeen. On tosin nauttinut hiekkis hetkistä ja se lämmittää äidinkin sydäntä. Ja on se äidillekkin eräänlainen koho kohta päivässä, sitä kun ei tule enää kaupassakaan käytyä arkisin.

Mutta nyt muihin hommiin. Kirjoittelen taas kun tulee uutta tietoa asuntoasioista!