Ja vielä toinen kirjoitus samalle päivälle :-)

Tänään meille oli järjestetty yllätysjuhlat, vauvasuihku! Juhlat pidetään kuulemma yleensä ennen syntymää, mutta minusta on parempikin pitää näin jälkikäteen, eihän sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu viime metreillä raskaudessa.

Tueto juhlista "vuoti" tietooni tosin jo aikasemmin, mutta ei se yllätystä yhtään vähentänyt. Olin erittäin otettu, että meille oli järjestetty isolla porukalla näin ihanat kutsut! Kiitoksia paljon kaikille, olette ihania :-)

Yksi ikävä puoli juhlissa oli se, että talon emäntä, jossa juhlat pidettiin, oli sairaana, eikä hänestä nähnyt sitten jälkeäkään. Toivottavasti olet jo parantunut Jaana!

Tarjolla oli kaikkea ihanaa syötävää. Kovasti olivat vaivaa nähneet järjestelyissä ja Millan syntymään juhlistettiin ihan shampanjan voimin! Harvoin sitä saa keskellä päivää shamppanjan kanssa herkutella ihanien naisten (ja lasten) kanssa. Juhlinnan kohde tosin nukkui pitkät pätkät liinassa, autuaan tietämättömänä koko touhusta ;-)

Milla sai paljon paljon vaatteita. Ihanaa, ei tarvitse lähteä kauppaan heti vaate ostoksille, se helpottaa meidän elämää todella kovasti! Sitten tuli vielä tuttiketju, amme, hoitoalusta, vaippoja, pinniksen suoja... Kaikkea tarpeellista. Ja sen lisäksi saatiin vielä kotiin vietäväksi kakkua, salaatteja ja piirakkaa. Niin lahjat kuin tarjottavatkin olivat kaikki ihania. KIITOS :-) Näitä kutsuja en tule koskaan unohtamaan, ne oli niin ihanat.

Tälle päivälle en nyt ennätä muuta enää kirjoittamaan, ettei Milla ennätä herätä kun Niko yskii yläkerrassa. Tai yksi juttu vielä. Nyt isi on sitten tappanut elämänsä ensimmäisen kerran TORAKAN, joita taas näyttää tänne sisälle jostain tulleen. Pläääh :-(