Tänään ukkosti ja kovasti. Ihan päältä meni. Hirveä sade ja tuuli oli ukkosen mukana. Mopot ja pyörät kaatuilivat parkkipaikalle. Ensimmäisen kerran loman jälkeen. Pienempiä jytinöitä on kyllä ollut, mutta ei tällaista.

Ennen ukkosta kerettiin käymään Nikon koululla. Luokka oli todella ihana. Muita suomalaisa ei samalla luokalla tänä vuonna ole, mutta kyllä se siitä taas lähtee. Ihan innolla Niko aloitti leikit toisten lasten kanssa, eikä meinannut kotiin lähteä ;-) Uudet kouluvaattetkin haettiin. Pitää pesasta viikonloppuna, että saa poika uudet kuteet maanantaina päälle. Onneksi vanhatkin vielä mahtuvat, ei tarvitse lähteä teettämään lisää vaatteita.

Kotimatkalla vietiin isi töihin ja itse pääsimme sateelta suojassa sisälle, kun ajettiin parkkihalliin, josta myös on käynti asuntoihin. Todella kätevää ja ihmisystävällistä koiranilman aikaan! Parkkihallit sijaitsevat talojen alla, joten kävelemistä on vieläkin vähemmän kuin parkkipaikaikalta.

Perjantai. Tälle päivälle ei ole muita suunnitelmia. Nuhia edelleenkin parannellaan, samaten yskiä. Kuumetta ei taida enää kenelläkään olla, joten eiköhän tuo tauti ole jo taittumassa.

Huomenna pitää lähteä käymään Metrossa ruokaostoksilla. Aamiaistarvikkeet ja rehut ovat todella vähissä, muuten varmaan pärjättäisiin. Ei viitsi taas tilata Cityshopista ruokaa, jos sitä sunnuntaina lähdetään jossain käymään. Tulivat näin loma-aikana viime sunnuntaina jo 16:00 maissa, joka on todella aikaisin normaaliin aikatauluun verrattuna.

Millis on päikkäreillä ja Niko katsoo Maija Mehilästä, joka ostettiin Suomesta mukaan. Taitaa olla tosi mieluinen ja sopiva myös Millalle.

Huomenna pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että pääsemme osalliseksi keihäskarnevaaleista. Toivottavasti CCTV tai SolarSport näyttää keihäsfinaalin livenä! Toivossa on hyvä elää, mutta mikään ei ole taattua...

Heippa täältä Hangzhousta, pitää käydä värkkäämään, nyt kun on hiljaista aikaa!

(Uskomatonta, sain kirjoitettua ja julkaistua jutun ihan samantien!!!)