Aika on hurahtanut vauhdilla kun isi tuli kotiin. Niko on saanut olla ulkona isin apulaisena ja me tytöt ollaan oltu pääasiassa sisällä nuhien takia.

Niin se flunssa kävi läpi sitten koko perheen, vielä on äidillä vähän nuhan rippeitä jäljellä, mutta eiköhän se ohi mene ennen kuin lauantaina lähdetään takaisin kohti Kiinaa. Millalla nuha oli lievänä, onneksi. Nyt on alkanut nyrkki maistua, saapa nähdä, ovatko ensimmäiset hampaat tulossa aikasessa vaiheessa...

Vajaa viikko vielä täällä kotona. Hieman jännittää lähtö Millan kanssa ja arjen aloitus, se kun ei ole niin helppoa Kiinassa. Ruoka puolen lisäksi huolettaa tuo lasten vaate tilanne, kun ei oikein ole sopivaa kesä vaatetta vielä ennätetty hommata heille. Viikko pitäisi pärjätä jo olemassa olevilla, sitten voidaan lähteä vaate ostoksille.

Viime viikolla Milla sai jo ensimmäisen rokotteen. Katsottiin neuvolassa olevan viisaampaa antaa kolmoisrokote Millalle jo ennakkoon kun Kiinaan ollaan kerran matkalla. Normaalisti ensimmäinen rokote olisi annettu vasta 3kk ikäisenä, mutta Milla sai sen jo 2kk ikäisenä. Noh, jenkkilässä ne aloitetaan tuossa iässä, joten tuskin siitä mitään haittaa on.

Vielä pitää käydä ostamassa suomalaista helpporuokaa ja lääkkeitä matkaan, että päästään alkuun. Muut ruoat meinaan tilata kotiin toimituksena sunnuntaiksi Shanghaista.

Ayia meillä ei vielä ole. Toivottavasti löytyy pian sopiva, muuten voidaan olla "pississä" korvia myöten kun ruoan laitto ja pyykin pesu on huomattavasti hankalempaa Kiinassa kuin täällä kotona. Ei ole apuna pakasteita, puolivalmisteita, valmiita ruokia tai pyykki puolella kuivausrumpua. Noiden lisäksi huolettavat itikat, jotka ovat jo saapumassa Roseen. Millalle ei voi laittaa japanin aivokuume -rokotetta, joten hänet pitää suojata todella hyvin, etteivät itikat pääse puremaan. Pitänee hätätapauksessa koittaa hommata jotain itikkaverkkoa sängyn päälle, jos kiusanhenget pääsevät makkariin saakka.

Jep jep. Nyt pitää rauhottua nukkumaan kun isillä on huomenna töihin meno, eivätkä pienokaiset ymmärrä äidin kauneusunien päälle mitään ;-) Kirjoittellaan taas kun ennätettään.