No nyt on varmistunut, että kontti tulee huomenna. JESSS! Hyvällä säkällä saadaan Suomi-krääsä kisoihin matkaan. Kai sitä pitää istua Suomi-lippis päässä koko viikonlopun, varsinkin jos Kimi pärjää. Muuten voi ostaa jo ennakkoon Ferrari paidan...

Joiskohan kotimaista kaffetta ennen lähtöä... Toivottavasti ennätän! Voisi yllätykseksi laittaa isillekkin termariin, saisi sitten ryystää sitä matkalla Shanghaihin ;-)

Tänään käytiin Carressa ostamassa viimeiset ostokset reissua varten ja viimeinen uintikin tälle kesälle tuli tehtyä. Allas kun kuulemma suljetaan tämän kuun lopulla, vaikka hellelukemissa vielä liikutaan.

Tänään äiti laski, että isillä on pelkästään selässä 24 itikan pistoa! Eli kaikki pistot ovat tulleet yöllä. Miten niin eristeitä ikkunoihin kaivataan? Tai sitten ne viheliäiset tulee sisään niistä isoista aukoista, joista ilmastointilaitteiden putketkin kulkee. Vaan kyllä noihin herhiläisiin alkaa jo tympääntyä. Ne on niin ovelia ja niin nopeita. Ääntäkään ei tahdo kuulua noiden ilmastointilaitteiden huminoiden takia.

Huomenna sitten lähdetään Shanghaihin virittäytymään kisa tunnelmaan. Eräs herra on meille järkännyt majoitukset villa-alueelle, jossa muutama perhe/talo asustetaan. Hän on järkännyt myös kuljetukset, päivälliset jne. Eli kaiken, mikä reissuun liittyy. Hienoa, että jollakin virtaa riittää järkätä meille kaikille tällainen ikimuistoinen matka, sillä sitä se varmasti tulee olemaan :-)

Kirjoittelen seuraavan kerran viimeistään kun kisahuumasta on selvitty ja kontin tavarat purettu. Hyvää formula viikonloppua kaikille!